Auto Hobby Club weer corona proof open!
Nieuws

Auto Hobby Club weer corona proof open!

Geplaatst op: dinsdag 16 maart

Beste AHC leden,

We hebben van het hoofdbestuur wederom toestemming om geheel coronaproof weer 2 avonden open te mogen.

Alleen op afspraak en aanmelding bij de voorzitter Patrick Echteld is dit mogelijk, en wel op de maandagavond en donderdagavond.

De AHC is uitsluitend geopend voor dringende reparaties aan banden, uitlaten, remmen en voor het APK gereed maken van het voertuig. Het is niet de bedoeling om uw voertuig te komen poetsen en stofzuigen.

We zijn uiteraard geconformeerd aan de richtlijnen van het RIVM en de besluiten vanuit het kabinet. Zoals geen toegang indien u of een gezinslid coronaverschijnselen vertoont, u in quarantaine bent, en als u in afwachting van een testuitslag bent. U bent welkom indien u aangemeld bent, de 1,5 meter in acht neemt, en niet meer dan 1 persoon aan het voertuig sleutelt.                                      Indien er een “handje erbij” benodigd is, dan kan een 2e persoon uit het zelfde gezin aangemeld worden.

Dit betekent dus, dat we ons voorlopig ook nog aan de avondklok dienen te houden. Zolang de avondklok geldt, is de AHC op de avonden geopend vanaf 18.30u tot uiterlijk 21.30u, zodat iedereen de gelegenheid heeft om voor het ingaan van de avondklok weer binnen te zijn.

Indien er reparaties zijn die een langere tijd vergen, is het mogelijk om in overleg met de voorzitter AHC, een middag af te spreken vanaf 13.00u tot 17.00u.

Indien de avondklok komt te vervallen zijn de reguliere tijden op de maandag en donderdag weer vanaf 18.30u tot 21.30u.                                                                                                                                 Mocht de avondklok later wederom ingevoerd worden, dan moeten we ons hieraan conformeren en zullen de tijden aangepast worden.

Aanmelden bij :  Patrick Echteld  per e-mail  voorzitterahc@ziggo.nl   of tel. 06 51009845

 

Met vriendelijke groeten, het bestuur van de Auto Hobby Club Kijkduin.