Agenda

Gerard Glasbergen Motortour 2018

Datum: vrijdag 14 september 2018
14 t/m 16 september 2018

Hotel du Commerce Clervaux - Luxemburg
De 18e editie van de Gerard Glasbergen Motor Toertocht gaan we naar Clervaux in de Luxemburgse Ardennen. Een prachtig gebied met geweldige routes en uitzichten voor een ieder. Wij hebben gereserveerd in Hotel du Commerce, een hotel ingesteld op motorrijders en tevens van alle gemakken voorzien zoals sauna, zwembad en whirlpool. Het verblijf is op basis van indeling in 2 persoonskamers.

KeyKeg International Beer Festival

Datum: zaterdag 29 september 2018
Voor de zaterdag 29 september heeft de MBSOV een aantal kaarten beschikbaar tegen een leuke korting!
Aanvang: 12.00 uur, einde 20.00 uur
Kosten voor MBSOV leden: € 6,- (max 2 kaarten per lid) daarvoor krijgt de bezoeker een uniek proefglas en 2 munten (t.w.v. €2,- p/st.).


MBSOV STEDENTRIP 2018 NAAR SINT PETERSBURG

Datum: donderdag 4 oktober 2018
In 2018 gaan we naar een extra speciale bestemming: Sint Petersburg.
De stad is met zijn architectuur uit de 18e en 19e eeuw, zijn grachten, zijn lange rechte straten, tuinen, parken en paleizen een toeristische trekpleister van belang.

Van donderdag 04 t/m 07 oktober 2018

Let op: lees alle informatie goed door voordat je je aanmeldt want er zijn een aantal belangrijke zaken waar men rekening mee moet houden!
De minimale inschrijftijd is verstreken en u kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst!

Symphonic Rock Night (Sta-concert)

Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Afgelopen seizoen maakten ze hun verpletterende debuut in de Nederlandse theaters. Na een succesvolle tour en vele lovende reacties is ‘Symphonic Rock Night’ terug! Legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel en Genesis geven samen met de muziek van Gino Vannelli, Supertramp, Rush en Marillion een fantastisch beeld van de symfonische popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd in de top 20 van de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.
Kosten MBSOV leden: € 19,-


Seven Drunken Nights, The Story Of The Dubliners

Datum: vrijdag 19 oktober 2018
The Story Of The Dubliners. De uiterst getalenteerde en virtuoze cast, zowel op muzikaal als vocaal gebied, brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van ‘The Dubliners’. Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat.
Kosten MBSOV leden: € 25,-

Bert Gabriëls – Gelukszoeker

Datum: donderdag 15 november 2018
“Een nieuwe Belg om in te lijsten” en “Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreven de dagbladen over eerdere shows van Vlaming Bert Gabriëls. Twee shows bracht hij al in Nederland in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.
Kosten MBSOV leden: € 15,-

Bureau Sport Met Frank Evenblij & Erik Dijkstra

Datum: vrijdag 7 december 2018
In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten hun geliefde ‘Bureau Sport’ op de planken. Ook in deze tweede voorstelling komen veel vertrouwde elementen terug: diepgravende interviews met topsporters in ‘de verhoorwagen’ en natuurlijk ‘meedoen met’.
Aanvang: 20.15 in de Variopoolzaal.
Kosten MBSOV leden: € 17,50

Peter Pannekoek

Datum: donderdag 13 december 2018
Je kent hem van The Roast of Gordon en Giel Beelen, Dit Was Het Nieuws en de Wereld Draait Door. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Talentvol. Scherp.
Deze stand-up comedian is klaar voor zijn nieuwe show!
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 16,50

Pink Floyd Project XXL staconcert

Datum: zaterdag 22 december 2018
Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom, kom je, aldus de vele fans, niet dichter bij de echte Pink Floyd. Het ‘Pink Floyd Project’ is Neerlands meest gewaardeerde ‘Pink Floyd tributeband’ én bestaat dit jaar tien jaar!
Aanvang 20.00 uur in de Stadshal
Kosten MBSOV leden: € 23,-

It’s a Man’s World!

Datum: zaterdag 19 januari 2019
Try Out- The Soul of a Generation ft. Steffen Morrison & Big Boy Caprice, Dé opvolger van de swingende show ‘I’m a Soulman’!
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 19,-


Johan Derksen – Keeps The Blues Alive

Datum: donderdag 7 februari 2019
Het Helderse publiek kon er vorig seizoen geen genoeg van krijgen. Gelukkig komt Johan terug. Als bluesliefhebber in hart en nieren neemt hij u dit keer mee naar de jaren zestig waar grote bands als ‘The Rolling Stones’, ‘Them’ en ‘The Animals’ een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van Amerikaanse blues legendes als John Lee Hooker, Chuck Berry, en B.B. King.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 20,-

Ali B – KOORTS

Datum: donderdag 28 februari 2019
Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 19,-

Margriet Bolding – Het gras bij de buren

Datum: zaterdag 9 maart 2019
Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema’s aan.
Aanvang: 20.30 uur in de KeyKeg zaal
Kosten MBSOV leden: € 14,-

Bert Visscher Hij Wordt Vanzelf Moe

Datum: vrijdag 29 maart 2019
Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij het publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 22,50

American Country Legends A Night at the Opry

Datum: vrijdag 19 april 2019
Een theaterconcert voor iedereen die van pure country en West Coast muziek houdt! ‘De band speelt klassiekers, ballads en spetterende uptempo-nummers van Amerikaanse countryhelden als Willie Nelson, Eagles, Bonnie Raitt, Emmylou Harris en vele anderen.
Aanvang: 20.30 in de Stadshal - vrije plaats keuze
Kosten MBSOV leden: € 19,-

Karin Bloemen – Souvenirs

Datum: vrijdag 26 april 2019
‘Souvenirs’ is weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude- en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: 26,50