Agenda

Stones versus the Beatles

Datum: zaterdag 16 november 2019
Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam.

Whisky proeverij; “Een wandeling door Schotland”

Datum: zaterdag 16 november 2019
Op verzoek van een aantal liefhebbers wordt er zaterdag 16 november s'middags in De Dukdalf een Whisky proeverij georganiseerd.
Heeft u interesse, meldt u zich dan z.s.m. maar uiterlijk voor 10 november aan.
(De mensen die belangstelling via de mail hebben getoond, moeten ook het inschrijfformulier invullen en akkoord gaan met de reglementen)

Sinterklaasfeest in De Dukdalf

Datum: zaterdag 23 november 2019
Ook dit jaar nodigt CZSK de kinderen van de MSBOV leden (niet werkzaam zijn bij CZSK) uit om deel te nemen aan het CZSK Sinterklaasfeest in De Dukdalf op zaterdag 23 november
Let op vanaf 11 oktober tot 9 november kunt u uw aanmelding sturen naar het volgende adres: opz.czsk@mindef.nl

Kerstworkshop in De Dukdalf 18 december 2019

Datum: woensdag 18 december 2019
Op woensdagavond 18 december gaan we wederom onder begeleiding van Piet en Angelique (de Lisdodde) aan de slag om onder het genot van een hapje en drankje, een mooi kerststuk te maken in een gezellig versierde Dukdalf.
U kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst.Nieuwjaarsconcert: Winter in Wien (Wien bleibt Wien)

Datum: zaterdag 4 januari 2020
Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette een heerlijk concert, die liefhebbers van dit genre niet mogen missen! Er is weer een gloednieuwe programma samengesteld, geheel passend bij de tijd van het jaar. ‘Winter in Wien - Neujahrskonzert’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Het is een aaneenschakeling van de mooiste operettemelodieën en -aria’s en zodoende echt een feest der herkenning.

Vrienden van Amstel live AHOY 17-01-2020

Datum: vrijdag 17 januari 2020
Na jaren is het eindelijk weer eens gelukt om kaarten te bemachtigen voor een van de mooiste feestjes in AHOY!
Minimale inschrijftijd is voorbij, en er moet worden geloot. Deelnemers krijgen binnenkort bericht.
U kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst.

Deelname aan MBSOV activiteiten, is geheel op eigen risico!

Café Bolle Jan

Datum: zaterdag 18 januari 2020
Over café Bolle Jan
In 1970 was Jan Froger al een aantal jaar werkzaam als zanger en accordeonist in een café in Amsterdam. Dat jaar besloten Jan en Mien zelf een café te beginnen wat nu niet meer uit de Amsterdamse geschiedenis is weg te denken. Café Bolle Jan is tot op de dag van vandaag het meest bezochte en bekendste café van Amsterdam, een café waar de wieg van de muzikale doorbraak van vele bekende artiesten heeft gestaan.

The Dirty Daddies (sta concert)

Datum: zaterdag 8 februari 2020
The Dirty Daddies is een staconcert. Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.
U kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst.

Lenette v Dongen; de Paradijskleier

Datum: zaterdag 22 februari 2020
Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

Rod Stewart story

Datum: vrijdag 20 maart 2020
Eindelijk een grote show rondom één van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Een grote hit in Engeland en nu te zien in Nederland!

Judeska; Huis v Asporaat

Datum: woensdag 29 april 2020
Na het succes van de klucht Judeska in de tbs-kliniek kan een vervolg niet uitblijven. In theaterseizoen 2019-2020 komt Jandino terug met een splinternieuwe klucht met Judeska in de hoofdrol. Meer informatie volgt later, maar dat het een hilarische avond wordt, staat vast!

Bert Visscher

Datum: zaterdag 16 mei 2020
!! Kom dansen !! (sta concert)

Bert Visscher - Alcatraz Orchestra - Mamma's From Prison