Agenda

Contactuurtje in De Dukdalf

Datum: donderdag 8 november 2018
Contactuurtje van 16.00 - 18.00 uur voor alle CZSK medewerkers en MBSOV leden om in een informele sfeer een drankje en hapje te nuttigen tegen de bekende "Dukdalf-prijzen".

Bert Gabriëls – Gelukszoeker

Datum: donderdag 15 november 2018
“Een nieuwe Belg om in te lijsten” en “Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreven de dagbladen over eerdere shows van Vlaming Bert Gabriëls. Twee shows bracht hij al in Nederland in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.
Kosten MBSOV leden: € 15,-

Bureau Sport Met Frank Evenblij & Erik Dijkstra

Datum: vrijdag 7 december 2018
In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten hun geliefde ‘Bureau Sport’ op de planken. Ook in deze tweede voorstelling komen veel vertrouwde elementen terug: diepgravende interviews met topsporters in ‘de verhoorwagen’ en natuurlijk ‘meedoen met’.
Aanvang: 20.15 in de Variopoolzaal.
Kosten MBSOV leden: € 17,50

Peter Pannekoek

Datum: donderdag 13 december 2018
Je kent hem van The Roast of Gordon en Giel Beelen, Dit Was Het Nieuws en de Wereld Draait Door. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Talentvol. Scherp.
Deze stand-up comedian is klaar voor zijn nieuwe show!
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 16,50

Kerstworkshop in De Dukdalf 18 december 2018

Datum: dinsdag 18 december 2018
Op dinsdagavond 18 december gaan we wederom onder begeleiding van Piet en Angelique (de Lisdodde) aan de slag om onder het genot van een hapje en drankje, een mooi kerststuk te maken in een gezellig versierde Dukdalf.
Alle beschikbare plaatsen zijn bezet,u kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst!


Pink Floyd Project XXL staconcert

Datum: zaterdag 22 december 2018
Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom, kom je, aldus de vele fans, niet dichter bij de echte Pink Floyd. Het ‘Pink Floyd Project’ is Neerlands meest gewaardeerde ‘Pink Floyd tributeband’ én bestaat dit jaar tien jaar!
Aanvang 20.00 uur in de Stadshal
Kosten MBSOV leden: € 23,-

It’s a Man’s World!

Datum: zaterdag 19 januari 2019
Try Out- The Soul of a Generation ft. Steffen Morrison & Big Boy Caprice, Dé opvolger van de swingende show ‘I’m a Soulman’!
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 19,-


Johan Derksen – Keeps The Blues Alive

Datum: donderdag 7 februari 2019
Het Helderse publiek kon er vorig seizoen geen genoeg van krijgen. Gelukkig komt Johan terug. Als bluesliefhebber in hart en nieren neemt hij u dit keer mee naar de jaren zestig waar grote bands als ‘The Rolling Stones’, ‘Them’ en ‘The Animals’ een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van Amerikaanse blues legendes als John Lee Hooker, Chuck Berry, en B.B. King.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 20,-

Ali B – KOORTS

Datum: donderdag 28 februari 2019
Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 19,-

Margriet Bolding – Het gras bij de buren

Datum: zaterdag 9 maart 2019
Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema’s aan.
Aanvang: 20.30 uur in de KeyKeg zaal
Kosten MBSOV leden: € 14,-

Bert Visscher Hij Wordt Vanzelf Moe

Datum: vrijdag 29 maart 2019
Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij het publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: € 22,50

American Country Legends A Night at the Opry

Datum: vrijdag 19 april 2019
Een theaterconcert voor iedereen die van pure country en West Coast muziek houdt! ‘De band speelt klassiekers, ballads en spetterende uptempo-nummers van Amerikaanse countryhelden als Willie Nelson, Eagles, Bonnie Raitt, Emmylou Harris en vele anderen.
Aanvang: 20.30 in de Stadshal - vrije plaats keuze
Kosten MBSOV leden: € 19,-

Karin Bloemen – Souvenirs

Datum: vrijdag 26 april 2019
‘Souvenirs’ is weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude- en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
Kosten MBSOV leden: 26,50