MBSOV

MBSOV

Wat is MBSOV?

De Marine Bedrijf Sport en OntspanningsVereniging (MBSOV), is een personeelsvereniging voor alle actieve en gepensioneerde medewerkers van CZSK . De MBSOV is sinds haar oprichting in 1946 op veel gebieden van sport, recreatie, cultuur en ontspanning actief. Hier op onze website kunt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben terug vinden.

Wie kunnen lid worden van de MBSOV?

  • Alle medewerkers van CZSK.
  • Gepensioneerde medewerkers van CZSK.
  • Gezinsleden: partners en minderjarige thuiswonende kinderen van leden.

Op voordracht van een afdeling, mensen die geen verbinding hebben met defensie maar zich wel bij een afdeling willen aansluiten.

Wat is het doel van de MBSOV?

Het doel van de vereniging is het verstevigen van de onderlinge band van CZSK personeel en hun gezinsleden door het bevorderen van activiteiten op het gebied van sport, recreatie, cultuur en ontspanning.

Hoe doen wij dat?

  • Door het aanbieden van accommodaties en deskundige begeleiding;
  • Door het oprichten van afdelingen voor de verschillende takken van sport, recreatie, cultuur en ontspanning;
  • Door het houden en stimuleren van al deze activiteiten.

Is het lidmaatschap duur?

Nee, absoluut niet. Het kost € 12,— of € 24,– per jaar om lid te zijn van de MBSOV. Echtgenoten en/of echtgenotes kunnen ook een lidmaatschap aanvragen,dat kost dan € 6,- of € 12,- per jaar.Voor thuiswonende kinderen zijn er weer andere regels. Gepensioneerde en post actieve leden betalen € 9,– contributie per jaar,ook hier geldt,dat een echtgenoot of echtgenote de helft(€ 4,50) aan contributie betaald. Hierna kunt u lid worden van de vele afdelingen van de MBSOV en kunt u zich inschrijven voor deelname aan alle activiteiten die wij ieder jaar organiseren. De contributie wordt door middel van een door u afgeven incassomachtiging jaarlijks automatisch geïncasseerd.Wilt U meer weten over de voor U of Uw gezinsleden geldende contributies kunt U contact opnemen met het kantoor.Tel:0889-566646

 

Ons kantoor is op maandag,dinsdag en donderdag in de ochtenduren geopend.

Dukdalf

Waar kunt u ons vinden?

Op de voormalige Rijkswerf Willemsoord, in het gebouw de “Dukdalf” kunt u het secretariaat en het merendeel van onze afdelingen vinden. Een tweetal van onze afdelingen hebben een eigen locatie te weten de afd. Topspin aan het Schapendijkje waar u zich kunt uitleven met tennis of kegelen.. Daarnaast de afd. Breewijd met een eigen jachthaven waar de watersport in al haar facetten kan worden beleefd.

Welke afdelingen heeft de MBSOV?

Auto Hobby Club, Badminton, Biljarten, Bridge, Dansen, Digitaal in Beeld, Elektronica Hobby club,Fitness, Handboogschieten, Historisch Documentatie Marinebedrijf, Kegelen, Oud Gediende Vereniging, Tafeltennis, Tennis, Toneel, Trimmen, Volleybal, Watersport. Voor meer informatie over de afdelingen kijk verder op de site bij de betreffende afdeling.

Wat biedt de MBSOV u nog meer?

Bij het lidmaatschap ontvangt u een ledenkaart, die korting geeft op uw aankopen bij door ons geselecteerde winkels in Den Helder, waaronder o.a. de Gamma. ( De volledig opsomming is te vinden op de site) U kunt via uw lidmaatschap bij Univé collectieve korting krijgen op diverse verzekeringen. Ieder jaar bieden wij een grote hoeveelheid activiteiten, zoals theatervoorstellingen, stedentrip, schouwburgvoorstellingen en nog veel meer, met een flinke korting aan.

Indien u bent geïnteresseerd in onze activiteiten en lid wilt worden, dan kunt u zich aanmelden hier op onze site of u kunt een contactpersoon bellen van de afdeling waar u in geïnteresseerd bent voor meer informatie. We gaan er vanuit dat ook u na het lezen van deze informatie zal zeggen;

“DE MBSOV DAAR KUN JE WAT MEE”