Nieuws

Vrienden van Amstel live vrijdag 17 januari 2020

Na jaren is het eindelijk weer eens gelukt om kaarten te bemachtigen voor een van de mooiste feestjes op 17 januari 2020 in de AHOY!
De inschrijving staat minimaal open tot en met 24 februari. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen binnen de minimale inschrijftermijn van 5 weken, vindt deelname plaats d.m.v. loting. Daarna is het bij beschikbaarheid vol is vol!

Deelname aan MBSOV activiteiten, is geheel op eigen risico!
Geplaatst op 19 januari, 2019

MBSOV Stedentrip naar Lissabon

Van 28 september t/m 01 oktober gaan we dit keer vliegen naar Lissabon (Portugal).
De inschrijving staat open vanaf 12 januari tot minimaal 17 februari. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen vindt deelname plaats d.m.v. loting.

Geplaatst op 12 januari, 2019

Marco Borsato in De Kuip 29 mei 2019

De MBSOV heeft een staan en zitplaatsen gereserveerd voor een show vol nieuwe samenwerkingen en unieke momenten. André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT zullen o.a.de zanger vergezellen bij zijn show.

Geplaatst op 15 november, 2018

Bestuurszaken

Op de pagina MBSOV/van de bestuurstafel zijn de besproken onderwerpen van de vergaderingen van september 2018 van het hoofdbestuur en de beheercommissie geplaatst.
Geplaatst op 11 oktober, 2018

MBSOV STEDENTRIP 2018: SINT PETERSBURG (RUSLAND)

Donderdag 04 oktober was het dan eindelijk zover! Na een lange tijd van voorbereidingen (voorlichtingen, visa aanvragen, diverse mailtjes, contact met DBBO, MIVD en berichtjes over aangepaste ticketnummers, vertrektijden enz.), konden we dan eindelijk van start. Vanaf de Nieuwe Haven, vertrokken we met 44 personen ditmaal wat later dan normaal dus erg druk en files om op de haven te komen. De busreis naar Schiphol, met tussenstop in Alkmaar waar nog 2 deelnemers opstapten, ging voortvarend met onze vaste buschauffeur Frans Bijl. Op Schiphol sloten de laatste 3 deelnemers aan bij de groep en kon het inchecken voor onze 49 deelnemers beginnen, op naar Sint Petersburg!
Geplaatst op 10 oktober, 2018