Tafeltennis

Bij “Tafeltennis” zal menigeen denken aan onnavolgbaar snelle Chinese balletjestovenaars. Wij hebben die associatie met “de Chinees” óók, maar dan toch echt meer in de vorm van af en toe een smakelijke nasi-hap tijdens een van onze tournooi-avonden. Kortom: wij richten ons in de eerste plaats op het ongedwongen, recreatieve tafeltennis dat ook goed te behappen is voor beginners. Maar…. vergis je niet, de wat meer doorgewinterde spelers houden toch nog volop de gelegenheid om een stevige partij te spelen waarbij de nodige zweetdruppels worden vergoten.

Behalve dat we de sport voor iedereen (oud, jong, dik, dun, man, vrouw) toegankelijk houden, houden we het ook voor iedereen betaalbaar. Je betaalt, los van de normale contributie voor de MBSOV, namelijk slechts €.24,- per jaar voor het lidmaatschap van de afdeling. Als je dat afzet tegen de diverse bonussen zoals de al eerder genoemde nasihap en de jaarlijkse rollade bij het Kersttournooi, is dat geen gekke deal. Naast de contributie heb je natuurlijk nog wel de kosten voor je tafeltennisuitrusting maar je kunt zelf uitmaken of je daar 20 of 100 euro voor neertelt. Met een paar goede (binnen)sportschoenen en een tafeltennisbatje ben je er wel zo’n beetje.

De afdeling Tafeltennis is als onderafdeling van de WSOV opgericht op 4 november 1971 en telt anno 2012 zo’n 19 leden. Sommige van hen zijn al vanaf de oprichting lid! Het bestuur bestaat uit 5 personen, te weten de voorzitter, penningmeester, secretaris, wedstrijdsecretaris en een “algemeen” bestuurslid. De afdeling heeft haar speelavond op de dinsdag (aanvang 19:30 uur) in de sportzaal van de Dukdalf. We spelen alleen in eigen clubverband en treden dus niet in het strijdperk tegen andere verenigingen.

We zijn een clubje dat al meer dan 40 jaar meegaat maar nieuw bloed met open armen ontvangt. Iedereen is dan ook méér dan welkom om een proefballetje te komen slaan, ook diegenen die zelf nog geen batje hebben. Kom dus gerust eens bij ons langs op de dinsdagavond! Als het je bevalt dan kun je je aanmelden bij ondergetekende. Eisen stellen wij niet maar mensen die vallen onder de categorie “prettig gezelschap” hebben wel nadrukkelijk onze voorkeur.

Contact Tafeltennis

Secretaris: R.C.J.M. Stoop
E-mail: tafeltennismbsov@gmail.com
Tel: 0651991515

Hoofdgracht 4
1781 AA Den Helder