Fitness

De Linie”. Het voormalige Sportgezondheidscentrum en Fysiotherapeutisch Centrum Sportlaan zijn samengesmolten en hebben hun krachten gebundeld. Hierdoor is het nog beter mogelijk onze visie m.b.t. gezond bewegen, verantwoord sporten en professionele begeleiding bij uw lichamelijk herstel toe te passen.

Bij Trainingscentrum De Linie ontbreekt het niet aan variëteit van mogelijkheden om uw lichaam te trainen. Fitness voor kids tot senioren, in groepen of individueel en daarnaast ook verscheidene lesvormen om de conditie, de kracht of juist de rust en ontspanning te bevorderen, behoren tot de mogelijkheden.

Verantwoord sporten

Verantwoord sporten begint bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie met een intake uitgevoerd door één van onze fysiotherapeuten of instructeurs. Tijdens de intake worden de trainingsdoelstellingen besproken en indien nodig vindt er bijvoorbeeld een orthopedisch onderzoek plaats van de gewrichten en/of een conditietest op de fietsergometer. Aan de hand van de uitkomsten van de intake worden er gezamenlijk doelstellingen geformuleerd. Deze doelstellingen worden verwerkt in een persoonlijk trainingsschema. Onder begeleiding van de fysiotherapeut/ fitnessinstructeur wordt het trainingsschema eigen gemaakt, zodat het daarna verantwoord zelfstandig uitgevoerd kan worden. Uiteraard is het mogelijk in plaats van fitness te kiezen voor één (of meer) van onze groepslessen.

Fysiotherapie De Linie is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.

Fitness en lesvorm onbeperkt: € 31,90 p/m
Lesvorm onbeperkt € 28,40 p/m
Fitness onbeperkt + 1 lesvorm: € 27,90 p/m
Fitness onbeperkt /Groepsfitness 2x: € 23,35 p/m
Fitness/Aerobics/Spinning 2x per week: € 20,90 p/m
Fitness/Aerobics/Spinning 1x per week: € 15,90 p/m

Per kalenderjaar is het ook mogelijk een strippenkaart te nemen.

Als je bijvoorbeeld veel fietst en je alleen maar in de donkere maanden wilt sporten, wanneer het jou uitkomt.

Voor leden die 1x per week sporten, zij krijgen 50 strips, kosten € 199,00 per jaar.
Voor leden die 2x per week sporten, zij krijgen 100 strips, kosten € 259,00 per jaar.

Kijk op onze website voor het uitgebreide aanbod:

www.fysioentrainingdelinie.nl

Contact Fitness

Hoofdgracht 4
1781 AA Den Helder