Digitaal in beeld

Digitale fotografie (Digitaal in Beeld)

Onze vereniging wordt gevormd door een groep enthousiaste mensen die in een ongedwongen en gezellige sfeer hun “beeld-hobby” op een hoger niveau willen brengen. Dit willen wij bereiken door van elkaar en met elkaar te leren.

Een maal in de 14 dagen komen wij om 19.30 uur samen in ons mooie onderkomen op de eerste verdieping in de Dukdalf waar een lekker kopje koffie of thee klaar staat. De fotoavonden vinden om de week plaats op dinsdagavond. Zie de agenda voor de exacte data en het programma van de avond.

De doelstelling van DIB is het creëren van een omgeving waarin de kennis en ervaring van haar leden met elkaar gedeeld kan worden, waardoor de creativiteit gestimuleerd wordt en de vaardigheden verder worden ontwikkeld.

Het gevarieerde jaarprogramma is gemaakt door en voor de leden. Het bestaat uit besprekingen van foto’s, lezingen door gastsprekers, wedstrijden en workshops. Deze worden georganiseerd in ons leslokaal waar wij speciaal voor dit doel ingerichte computers tot onze beschikking hebben. Naast de clubavonden gaan wij ook gezamenlijk op pad om onze hobby in de praktijk te brengen, waarna we de resultaten bespreken.

Contact Digitaal in beeld

Hoofdgracht 4, 1781 AA, Den Helder

Voorzitter: voorzitter.dib.mbsov@gmail.com

Telefoon: 0618996303

Secretaris: secretaris.dib.mbsov@gmail.com

Penningmeester: penningmeesterdib@gmail.com

Hoofdgracht 4
1781 AA Den Helder