Contributieverhoging
Nieuws

Contributieverhoging

Geplaatst op: dinsdag 20 november

Geachte Leden,

bij de verplichte winkelnering van de vereniging bij Paresto in 2017 is de omzet en de daaruit vloeiende winst sterk gedaald. De komst van Paresto scheelt de MBSOV jaarlijks ongeveer €15000,–. De bijdrage van CZSK loopt jaarlijks terug en gaat stoppen. Hierbij hebben we vanaf 2017 gekeken wat de exacte gevolgen zijn. Na snijden in de uitgaven en versoberen van de dienstverlening, zien we ons toch genoodzaakt extra inkomsten te genereren om de tekorten op te vangen. Tijdens de Algemene Leden Vergadering is dan ook toestemming gevraagd voor een gedeeltelijke contributieverhoging. Deze verhoging komt te liggen bij gezinnen waarvan meerdere leden gebruik maken van de MBSOV.

Door de partners contributie plichtig te maken zal dit de MBSOV jaarlijks ongeveer 4000 euro opleveren. Zij betalen dan de helft van de betreffende contributie. Totale contributie voor post actieve leden met ingeschreven partners zal dan €13,50, voor leden €18,– en voor buitengewone leden €36,– per jaar zijn.

Mocht u het hier niet mee eens zijn, kunt u er nog altijd voor kiezen om uw partner uit laten te schrijven. Hierbij komt uw partner ook niet meer in aanmerking voor de activiteiten vanuit de MBSOV.

Uitschrijving kan door een mail te sturen naar ria.weistra@gmail.com met als onderwerp uitschrijven partner lidnummer MBSOV.

Mvg Johan Russchenberg,

Voorzitter MBSOV