Speciale aanbieding MBSOV leden: Erik Krikke en 7evenbridges
Nieuws

Speciale aanbieding MBSOV leden: Erik Krikke en 7evenbridges

Geplaatst op: zondag 1 maart

Erik Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld bij Erik.
‘Operatie geslaagd’ beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Het is een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik ging er vol zelfvertrouwen heen, maar hij kwam met vele onzichtbare verwondingen terug. In zijn openhartige autobiografie beschrijft hij hoe zijn trots is afgenomen en zijn zelfbeeld afbrokkelde. En met diezelfde openhartigheid staat hij nu in het theater. Deze muzikale theatercollege is gebaseerd op het gelijknamige boek dat in Nederland veel stof deed opwaaien. Daarin vertelt Erik zijn persoonlijke verhaal op indrukwkkende wijze en dat als niet theatermaker. Daarbij wordt Erik ondersteund door zijn band 7even Bridges, waarvan Erik ook een van de zangers is.

Speciaal voor de leden van de MBSOV hebben wij een aanbod, de producent van de voorstelling / theater de Kampanje bieden deze korting aan.