Verslag Damesbeautydag in de Woudfennen


11 september was het weer zover, onze traditionele damesbeautydag, dit jaar in de Beauty Sauna de Woudfennen. Door allerlei omstandigheden dit jaar waren er een hoop afmeldingen, maar dat mocht voor de rest van de groep, de pret niet drukken, en gingen we met in totaal 34 dames.

De Woudfennen had net een renovatie van de ketels en de warmwatervoorzieningen achter de rug maar er waren nog wel wat “restpuntjes” waar we af en toe mee moesten dealen.

Nadat iedereen was omgekleed konden we aan de koffie/thee met gebak en daarna kon het feest beginnen en de eerste dames richting hun behandelingen terwijl de andere van de diverse sauna’s en baden konden gaan genieten! Tussendoor een goedverzorgde lunch en rond de klok van 18.00 was er een lekker diner. De behandelingen waren goed verzorgd en iedereen was tevreden. Het was geen dag om de hele dag buiten in het zonnetje te liggen maar daar kom je in principe ook niet voor. Een groot deel van de dag was het droog en scheen de zon met regelmaat.

Ondanks dat er wat “storingen” waren, waardoor er soms moest worden geschoven in het schema, stond iedereen rond de klok van 20.00 uur gereed om met onze chauffeur Frans weer richting Den Helder te gaan en konden we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Badhuis

Menu


Belangstelling gevraagd voor kerstmarktenreis 30 november t/m 02 december
30 november t/m 02 december 2018
Alleen bij voldoende belangstelling zal dit weekend doorgaan...
Lees verder >Nieuwe Kampanje voorstellingen seizoen 2018 – 2019
Vanaf 10 juni staan de inschrijvingen voor de voorstellingen voor het nieuwe seizoen open voor...
Lees verder >05 -2018 Bestuurstafel (hoofdbestuur
Het bestuur van de MBSOV wil haar leden graag op de hoogte houden van de...
Lees verder >meer items