Paaseieren zoeken 2017


Dit jaar kunnen we weer terugkijken op geslaagde ochtend in De Donkere Duinen tijdens het paaseieren zoeken dat vol enthousiasme voor de 43e keer georganiseerd werd door Hans vd Sloot en Ronald Klaasse en een aantal “vaste vrijwilligers”.


Zaterdag 15 april 2017 ; MBSOV Paaseieren zoeken in De Donkere Duinen

Het weer zat gelukkig mee en dat was voor de kinderen met pap & mam, opa & oma en alle anderen die in grote getale naar het Vogelasiel de Paddenstoel waren gekomen een meevaller.

Paaseieren zoeken 2017 (5)
De kinderen werden verdeeld in drie groepen te weten 4&5 jaar voor de rode eieren 6&7 jaar voor de blauwe eieren en de 8&9 jarige die de groene eieren voor hun rekening namen.

Paaseieren zoeken 2017 (7)
Na de aanwezigheidscontrole, werden de kinderen per groep door Hans en Ronald meegenomen en naar hun “zoekgebied” gebracht.

Paaseieren zoeken 2017 (1)
Er liepen 3 paashazen rond om de kinderen eventueel te helpen met het zoeken, zodat iedereen met een aantal eieren richting de jury kon.

Paaseieren zoeken 2017 (2)
Voor alle kinderen was er een prijsje (zakje paaseitjes) maar voor degene die de meeste eieren hadden gevonden in zijn of haar categorie was er voor de winnaar een extra prijs.

Paaseieren zoeken 2017 (3)
Het was weer een leuk en geslaagd evenement en willen we langs deze weg Hans, Ronald en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en hopen elkaar volgend jaar weer te zien.

Paaseieren zoeken 2017 (6)
Met vriendelijke groet
De Paashaas

Menu


Update brand “Dukdalf”
Afgelopen periode is er hard gewerkt door de diverse afdelingen en gespecialiseerde bedrijven om de...
Lees verder >Presentatie van Pieter de Vries
Presentatie Pieter de Vries, waddenfotografie…

Afgelopen dinsdag (3 oktober) mochten wij binnen ons...
Lees verder >Verslag Damesbeautydag in de Woudfennen
11 september was het weer zover, onze traditionele damesbeautydag, dit jaar in de Beauty Sauna...
Lees verder >meer items