Paaseieren zoeken 2017


Dit jaar kunnen we weer terugkijken op geslaagde ochtend in De Donkere Duinen tijdens het paaseieren zoeken dat vol enthousiasme voor de 43e keer georganiseerd werd door Hans vd Sloot en Ronald Klaasse en een aantal “vaste vrijwilligers”.


Zaterdag 15 april 2017 ; MBSOV Paaseieren zoeken in De Donkere Duinen

Het weer zat gelukkig mee en dat was voor de kinderen met pap & mam, opa & oma en alle anderen die in grote getale naar het Vogelasiel de Paddenstoel waren gekomen een meevaller.

Paaseieren zoeken 2017 (5)
De kinderen werden verdeeld in drie groepen te weten 4&5 jaar voor de rode eieren 6&7 jaar voor de blauwe eieren en de 8&9 jarige die de groene eieren voor hun rekening namen.

Paaseieren zoeken 2017 (7)
Na de aanwezigheidscontrole, werden de kinderen per groep door Hans en Ronald meegenomen en naar hun “zoekgebied” gebracht.

Paaseieren zoeken 2017 (1)
Er liepen 3 paashazen rond om de kinderen eventueel te helpen met het zoeken, zodat iedereen met een aantal eieren richting de jury kon.

Paaseieren zoeken 2017 (2)
Voor alle kinderen was er een prijsje (zakje paaseitjes) maar voor degene die de meeste eieren hadden gevonden in zijn of haar categorie was er voor de winnaar een extra prijs.

Paaseieren zoeken 2017 (3)
Het was weer een leuk en geslaagd evenement en willen we langs deze weg Hans, Ronald en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en hopen elkaar volgend jaar weer te zien.

Paaseieren zoeken 2017 (6)
Met vriendelijke groet
De Paashaas

Menu


MBSOV Stedentrip 2018 naar Sint Petersburg
De stedentrip gaat in 2018 naar deze bijzondere bestemming Sint Petersburg.
Er zijn echter wel...
Lees verder >gezocht voorzitter!!!
Geachte leden,

In maart 2017 heeft onze voorzitter Niek den Daas de voorzittershamer neergelegd.


enquete MBSOV
Beste leden,

De MBSOV is erg nieuwsgierig naar uw mening over onze vereniging. Wij hebben...meer items