DD Kennisquiz 2022
Nieuws

DD Kennisquiz 2022

Geplaatst op: zaterdag 7 mei

Niet zo maar een quiz hoor, maar een pittige! Hoe is jouw algemene kennis? En die van je collega’s/vrienden? Durf je de strijd aan??????

Ergens in november organiseren wij de avondvullende DD kennisquiz 2022 in De Dukdalf! Stel nu je eigen team van 3 samen en meld je aan.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt je kennis getoetst in diverse categorieën:

  • Sport
  • Geschiedenis en nostalgie
  • Tv en film
  • Den Helder
  • Muziek
  • Back to school

De vragen zijn zeer gevarieerd. Weet jij bijvoorbeeld de bijnaam van Jeffrey Herlings of ken je de Franse benaming voor champagneglas? In welk jaar won Ajax de Champions League? En welke boyband is dit? Deze en vele andere verrassende vragen kunnen voorbij komen in dit vragenvuur die jij en je teamleden ondergaan en de hersenen zullen doen kraken.

MELD JE TEAM AAN EN VERZIN EEN LUDIEKE NAAM!

Meld je team aan voor 31 augustus 2022. Een team bestaat uit 3 personen. Ben je met minder dan 3 personen maar wil je evengoed meedoen? Dan kun je je ook aanmelden. Wij zoeken dan (indien mogelijk) een team voor je. Met meer dan 3 personen? Maak twee (of meer) teams! Meedoen kost € 5,00 per persoon en (afhankelijk van het aantal teams dat mee doet) zijn er leuke prijzen te winnen!

Sleep de titel ‘Kennisquizteam DD 2022’ in de wacht. We hopen dat je er bij bent.

AANMELDFORMULIER

Wacht niet te lang. De quiz gaat alleen door bij voldoende animo.

 

als de bijgevoegde link niet werkt, vul dan onderstaand formulier in

Belangstellingformulier Deelname DD Kennisquiz 2022

Langs deze weg kunt u uw belangstelling tonen om in november (of een nader te bepalen datum) mee te doen aan een gezellige kennisquiz in De Dukdalf.