« Vorige pagina


Kampioenschap biljarten MBSOV 2019


Op 11-12-en 13 april 2019 werd het kampioenschap van de biljartafdeling gehouden.

De bovenste 3 spelers van iedere speelsessie  werden hiervoor uitgenodigd. Helaas kon niet iedere speler op deze tijden en werd het kampioenschap uiteindelijk gespeeld met 8 deelnemers.

Op donderdagavond en op vrijdagavond werden er twee en een halve ronde verspeeld en op zaterdag de laatste 2 ronde. Het waren  allemaal partijen  die beslist werden door het behalen van de van te voren, door de wedstrijdleiders, bepaalde aantal caramboles. Dit was heel  verschillend want de een moest er 75 kader en de ander 15 libre. Hier tussen zaten de ander 6 spelers. Door deze standen konden de partijen dan ook lang of kort duren. De wedstrijdleiding, bestaande uit de heren B. Huykman en  bijgestaan door   T.Danklof zorgden er echter wel voor dat alles netjes geregeld werd en uiteindelijk de finale partijen zodanig waren dat alle vier spelers  nog kampioen konden worden. Na veel spannende partijen werd het uiteindelijk beslist en kwam de volgende stand naar voren.

1e H.Schoorel met 11 punten  kampioen  MBSOV biljarten 2019

2e N. Gleisteen 9 punten

3e  D.Wezelman 8 punten

4e R.Holtz  8 punten

5e B.Huykman 7 punten

6e J.Zietse  5 punten

7e M.v.Diepen 4 punten en

8e D.Sont  4 puntene

De hoogste serie werd gemaakt door R.Holtz  33 kader en B.Huykman 15 libre

Na een kleine onderbreking  werden de prijzen voor de vier sessies  uitgereikt aan de eerste 3 spelers. Dit waren  voor de:

Maandagavond  1e J.Buis  2e  K.Mastemaker en 3e B.Huykman

Donderdagmiddag  1e  J.Zietse  2e D.Wezelman en 3e H.Schoorel

Donderdagavond   1e R.Klaasse  2e J.Nienkemper en 3e N.Gleysteen

De bijbehorende prijzen en planten werden aan alle winnaars uitgereikt door de w.n.d. voorzitter J.v.d.Sloot.  Deze bedankte  alle wedstrijdleiders  een ieder die had meegeholpen aan het goede verloop van deze dagen.  Dit waren in het bijzonder natuurlijk  mevrouw Ridder voor het verzorgen van de maaltijd,, de heer Ridder voor alle gedane voorbereidende en uitvoerende taken , de heer Hofstra  voor het verzorgen van de barzaken  en verder alle andere behulpzame personen.  Na afloop kon er nog even rustig worden nagepraat  onder het genot van een aangeboden drankje. Hierna ging een ieder weer huiswaarts.

 

Secretaris afdeling MBSOV Biljarten,

Hans van der Sloot.

Menu


Nota Defensie MBSOV/Gebouw Dukdalf
Toegevoegd een verklaring van Plaatsvervangend Commandant Zeestrijdkrachten Generaal-majoor der mariniers F.V. van Sprang....
Lees verder >MBSOV uit de Dukdalf?
Wellicht vandaag vrijdag 31 mei in de krant gelezen? Lees verder voor een reactie vanuit...
Lees verder >De inschrijving voor diverse Kampanje voorstellingen via de MBSOV is geopend
De verkoop bij de Kampanje is gestart. Ook dit jaar hebben wij bij de MBSOV...
Lees verder >meer items