Contributieverhoging
Geachte leden,

 

bij de verplichte winkelnering van de vereniging bij Paresto in 2017 is de omzet en de daaruit vloeiende winst sterk gedaald. De komst van Paresto scheelt de MBSOV jaarlijks ongeveer €15000,–. De bijdrage van CZSK loopt jaarlijks terug en gaat stoppen. Hierbij hebben we vanaf 2017 gekeken wat de exacte gevolgen zijn. Na snijden in de uitgaven en versoberen van de dienstverlening, zien we ons toch genoodzaakt extra inkomsten te genereren om de tekorten op te vangen. Tijdens de Algemene Leden Vergadering is dan ook toestemming gevraagd voor een gedeeltelijke contributieverhoging. Deze verhoging komt te liggen bij gezinnen waarvan meerdere leden gebruik maken van de MBSOV.

Door de partners contributieplichtig te maken zal dit de MBSOV jaarlijks ongeveer 4000 euro opleveren.

Zij betalen dan de helft van de betreffende contributie.

Totale contributie voor postactieve leden met ingeschreven partners zal dan €13,50, voor leden €18,– en voor buitengewone leden €36,– per jaar zijn.

Mocht u het hier niet mee eens zijn, kunt u er nog altijd voor kiezen om uw partner uit laten te schrijven. Hierbij komt uw partner ook niet meer in aanmerking voor de activiteiten vanuit de MBSOV.

 

Uitschrijving kan door een mail te sturen naar ria.weistra@gmail.com met als onderwerp uitschrijven partner lidnummer MBSOV.

 

Mvg Johan Russchenberg

Voorzitter MBSOV

Menu


Kerstbal in De Dukdalf op zaterdag 22 december 2018
In een mooi versierde Dukdalf wordt dit jaar op zaterdagavond 22 december het traditionele kerstbal...
Lees verder >Cancellen Klaverjasdrive
...
Lees verder >Marco Borsato in De Kuip 29 mei 2019
De MBSOV heeft een staan en zitplaatsen gereserveerd voor een show vol nieuwe samenwerkingen en...
Lees verder >meer items