The Bootleg Sixties Overtures in De Kampanje
Agenda item

The Bootleg Sixties Overtures in De Kampanje

Vindt plaats op: vrijdag 14 april 2023

Kosten MBSOV leden: € 22,-

Alle beschikbare plaatsen zijn bezet, u kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst.

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een vernieuwde setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: “This band is amazing! They’re just the best band of their kind in the world”. Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Mede dankzij de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

The Bootleg Sixties Overtures in De Kampanje op 14 april 2023

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Mede dankzij de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd.
  • Vul uw volledige IBAN code in.
  • Deze dient u op de afdelingspagina van Activiteiten door te nemen.