Bob Dylan, De Songs, De Mythe – The No Direction Home Band
Agenda item

Bob Dylan, De Songs, De Mythe – The No Direction Home Band

Vindt plaats op: vrijdag 11 december 2020

In verband met Covid 19 is deze activiteit tot nader te bepalen datum verschoven!

Aanvang: 20.15 uur

Kosten MBSOV leden: € 18,50

Inschrijving staat minimaal 5 weken open.

In deze avondvullende voorstelling zal The No Direction Homeband, aangevoerd door Judy Blank en Yorick van Norden, de mythe trachten te ontrafelen. Zijn carrière en zijn roerige, maar mysterieuze privéleven met ups en downs. Het gaat natuurlijk vooral om zijn aansprekende oeuvre gebracht door de nieuwe lichting van Nederlandse songwriters en muzikanten die schatplichtig zijn aan het repertoire.

Naast de mooie verhalen, zullen bekende songs worden gebracht die zowel door Dylan zelf als ook door veel andere artiesten zijn vertolkt. Wie kent “Make You Feel My Love” van Adele of “All Along The Watchtower” van Jimi Hendrix niet? En het mooie is, dat je niet van de stem van Dylan hoeft te houden om toch een mooie avond te hebben. De liedteksten zijn van een onomstreden niveau.

The No Direction Home Band bestaat uit, Maarten Kooijman (Johan), Danny van Tiggele (Mr. And Mississippi), Paul Bond en Wouter Tol (uit de Indie band Dandelion). Zij zullen worden geflankeerd door de hoofdvocalisten Yorick van Norden (o.a. Edison nominatie en Olifant cultuurprijs Haarlem 2019) en Judy Blank. De singer songwriter timmert nationaal en internationaal momenteel flink aan de weg en won begin dit jaar Cultuurfonds Pop Stipendium namens het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bob Dylan, De Songs, De Mythe 11 december, 20.15 uur
  • Vul uw volledige IBAN code in.
  • Deze dient u op de afdelingspagina van Activiteiten door te nemen.