« Vorige pagina


Bert Visscher Hij Wordt Vanzelf Moe


Datum: vrijdag 29 maart 2019


Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij het publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel.
Aanvang: 20.15 uur in de Variopoolzaal
U kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst!


Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt de puinhoop. Dit keer over de thuiskomst van de zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd want een zigeuner heeft geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. Moeten die woonwagens uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel
‘De Uitstrijk’ windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom. Nou ja, zoek het maar uit zou je denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in.

Quotes
Ad – ”Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleed-partijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste ¬intenties, een chaos ¬creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen on-uitputtelijk”

U kunt zich alleen opgeven voor de reserve lijst!

Najib Amhali - 07-11-19

  • Vul uw volledige IBAN code in.
    Deze dient u op de afdelingspagina van Activiteiten door te nemen.