Trimmen


Trimmen was in de jaren zeventig erg populair met als gevolg dat er een trimafdeling bij de MBSOV werd begonnen. Tegenwoordig is conditietraining een betere benadering voor de sport die heden wordt beoefend.

 

U weet dat sporten gezond is voor lijf en leden en u was al lang van plan om aan uw conditie te gaan werken? Dan is dit de gelegenheid daar wat aan te doen.

 

Iedere woensdagavond wordt in de Dukdalf onder leiding van Mw. Wil Weijdert bij een groep zeer trouwe leden, die veelal uit senioren bestaat, aan conditie gewerkt waarbij de gezelligheid niet ontbreekt. Onze groep bestaat uit ongeveer 20 personen, zowel mannen als vrouwen.

Afgelopen seizoen hebben we 2 nieuwe leden mogen begroeten. Zij doen allen enthousiast mee. In september starten we het nieuwe verenigingsjaar. Graag begroeten we nog een aantal nieuwe leden. Kom gerust eens een kijkje nemen of doe geheel vrijblijvend een  aantal lesjes mee. De lessen zijn van 18.45 uur tot 19.45 uur. De lessen zijn zeer gevarieerd . Ee ieder doet mee naar eigen mogelijkheden. De sfeer binnen de groep leden is zeer ontspannen. Men voelt zich gauw thuis.  Plaats van samenkomst is gebouw de Dukdalf op het Willemsoordterrein.

Vindt u dat uw lijf en leden beweging nodig hebben, neem dan contact op met:

Coby Koningstein
Tel.nr: 0223-621832

G.W. Sluimer
Tel.nr: 0223-627946

gwsluimer@ziggo.nl

0


Over TrimmenContact

Trimmen
Hoofdgracht 4
1781 AA Den Helder
0223 657 440Google Maps