2018-05 Bestuurstafel (Beheercommissie)


De Beheercommissie zit met alle afdelingsvertegenwoordigers met enige regelmaat om tafel. Maar niet alles wat daar besproken wordt zal u bereiken begrijpen wij. Vandaar nu via deze weg.

Inleiding.

De Beheercommissie zit met alle afdelingsvertegenwoordigers met enige regelmaat om tafel. Maar niet alles wat daar besproken wordt zal u bereiken begrijpen wij. Vandaar nu via deze weg.

 

Vernieuwing Brand Meld Installatie.

Brand meld installatie (BMI) is de afgelopen maanden vervangen en afgelopen 23 april goed gekeurd door de keurende instantie. De uitvoerende firma heeft even werk gehad om naast de bestaande oude BMI de nieuwe aan te leggen. Maar goed dat was een vereiste van de RVB (gelukkig).

 

Auto Hobby Club.

De oude nostalgische schuifdeuren van de AHC zijn vervangen voor een nieuwe roldeur. Wel heel mooi, maar de uitstraling van de stalen schuifdeuren had toch ook wel wat. Tevens het nieuws dat de vloer eerdaags van een nieuwe vloeistof kerende laag zal worden voorzien.

 

Sportkantine renovatie.

 De sportkantine heeft een kleine metamorfose ondergaan. De bar en het marmoleum zijn nu vervangen. De Bar zou eerst worden opgefrist/aangepast. Voor iets meer geld hebben we besloten om een geheel nieuwe bar te plaatsen. Niet onbelangrijk om te vermelden, hij toont gelijkenissen met de bar van de grote zaal. Voor wat betreft de vloer hebben we niet voor PVC gekozen. We zijn teruggevallen op het vertrouwde marmoleum. Uiteraard hebben we een bijpassende kleur gekozen. Volgend jaar volgt de rest van het plan, meubels, verlichting, schilder werk, raambekleding en mogelijk nog een groot flat screen.

 

We hebben in de gerenoveerde kantine inmiddels al proef gedraaid. Mogelijk wordt binnenkort het volgende contact uurtje er gehouden.

 

Tot zover uit de Beheercommissie.

 

Met vriendelijke groeten,

Rob van den Akker

Vz beheercomm.

Menu


De inschrijving voor diverse Kampanje voorstellingen via de MBSOV is geopend
De verkoop bij de Kampanje is gestart. Ook dit jaar hebben wij bij de MBSOV...
Lees verder >Oprichting afdeling SQUASH
Zoals aangekondigd in de laatste Algemene leden Vergadering heeft een van de leden van de...
Lees verder >Flyer “Beach Centre” MBSOV
Uitnodiging MBSOV volleybal

Wat: Opening...
Lees verder >meer items