« Vorige pagina


2018-03 Bestuurstafel (hoofdbestuur)


Het bestuur van de MBSOV wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Na iedere bestuursvergadering verschijnt er daarom deze rubriek "van de bestuurstafel" op de website. Hierin vindt je een overzicht van de zaken waar het bestuur op het ogenblik mee bezig is.

Na een frisse start van de lentemaand gaan de temperaturen omhoog richting de lente. Binnen en om de MBSOV is de afgelopen periode weer genoeg gespreksstof geweest.

Woensdag 28 februari is er een bezoek van Generaal Sprang geweest, hij was erg nieuwsgierig naar de aard van het gebruik van ons mooie Dukdalf. Zoals gebruikelijk komt zo iemand niet zonder reden en dat was nu ook zo.

Vanuit Zeestad/gemeente Den helder en het marine museum wordt er met een scheef oog gekeken naar de Dukdalf om deze te betrekken in een totaal ontwikkelplan voor Willemsoord en gebruik marine museum van Dukdalf. Deze plannen zijn nog in een vroeg stadium, maar hij voelde zich wel verplicht om ons hier deelgenoot van te maken.

Afdeling volleybal heeft een plan gelanceerd voor een Beachsports centre binnen de MBSOV op het terrein van Topspin. Hierover volgende maand meer, maar zal verder uitgelegd worden tijdens de ALV.

Binnen de beheer van het gebouw spelen allerlei spannende zaken, maar deze zullen apart door de beheercommissie aangehaald worden.

 

Met vriendelijke groeten,

Johan Russchenberg

Voorzitter a.i.

1e Secretaris

Menu


Nota Defensie MBSOV/Gebouw Dukdalf
Toegevoegd een verklaring van Plaatsvervangend Commandant Zeestrijdkrachten Generaal-majoor der mariniers F.V. van Sprang....
Lees verder >MBSOV uit de Dukdalf?
Wellicht vandaag vrijdag 31 mei in de krant gelezen? Lees verder voor een reactie vanuit...
Lees verder >De inschrijving voor diverse Kampanje voorstellingen via de MBSOV is geopend
De verkoop bij de Kampanje is gestart. Ook dit jaar hebben wij bij de MBSOV...
Lees verder >meer items